BLI EN GIVER

Ønsker du å bli en giver? Da har du kommet til rett plass.

Ønsker du mer informasjon om arbeidet vårt og/eller å bli en glad-giver, da kan du ta kontakt med oss her. Aller helst vil vi at du blir med som fast månedlig familiefadder for på den måten vil vi ha forutsigbarhet i det arbeidet vi gjør. Kun med faste faddere får vi muligheten å ta på oss ansvaret for nye familier. Men engang beløper setter vi også utrolig pris på, og er også med på gjøre en stor forskjell.

“Fortell familie og venner om arbeidet vårt.
Bli selv en aktiv familiefadder og sett spor i en families liv “

Fast månedlig giver for en familie:
Betaler du 385kr i måneden forsørger du en hel familie med grunnleggende mat for en hel måned. For å bli en fast giver så tar du kontakt gjennom skjemaet under slik at vi får koblet deg med en familie.
Kontonummer for fast giver for en hel familie: 9230 13 24709
Pris for fast giver for en hel familie: 385kr

skjermbilde-2019-10-15-12.07.59-2

Fast giver med selvbestemt sum:
Du har også mulighet til å bli en fast månedlig giver hvor du selv velger en sum som passer deg best hvor pengene brukes der hvor de trengs mest. Det kan for eksempel være til å få en familie i gang med sitt inntjenings prosjekt, mat, legebesøk, skole, klær eller annet. Du har også mulighet til å gi en donasjon hvor du selv velger en sum som passer deg best hvor pengene du donerer brukes der hvor de trengs mest. Det kan for eksempel være til å få en familie i gang med sitt inntjenings prosjekt, mat, legebesøk, skole og klær.
Kontonummer: 9230 132 4695
Pris bestemmer du selv.

VIPPS – engangs beløp:
Du har også muligheten til å gi engangsbeløp når du måtte ønske, og for å gjøre det enkelt for deg så er det nå mulig å overføre engangsbeløpet over VIPPS. Så du har muligheten til å gi en gave når du har lyst og anledning.
Søk opp nummer #528735 eller navnet Happy Hearts Care på Vipps!

Fyll inn informasjonen din i dette skjemaet, og du vil få svar så fort vi har mulighet. Om det skulle være noe spørsmål så binder du deg ikke til noe, og vi vil guide deg om du skulle trenge det eller svare deg på det du lurer på.